Il·lustració Obreria

Que és
l’obreria?

Som una entitat que representa i ajuda a totes les Confraries de Palma, que són les autèntiques protagonistes de les festes patronals de Sant Sebastià. L'objectiu de l'Obreria és cohesionar i arrelar un ritual comú amb iconografies clarament santsebastianeres.

Il·lustració Obreria

Que és una
confraria?

Una confraria és un grup d'amics que es reuneixen per dinar plegats i gaudir de la festa pels carrers de Ciutat el dia 19 de gener. Tots han d'anar identificats amb mocadors.

Il·lustració Obreria

Vull muntar una
confraria

Des de l'Obraria vos ajudem amb el nom, a cercar un restaurant on dinar a prop del barri antic ( hi ha confraries de 15 persones i d'altres amb 220 comensals), també et podem passar el contacte amb diverses xarangues musicals, d'empreses proveïdores de mocadors de festa, t'ajudem amb els permisos en cas que vulguis fer una cercavila pels carrers de Palma, etc...

Il·lustració Obreria

on ens trobarem
les confraries?

Trobar un espai comú entre totes les confraries durant qualque moment del dia és molt important per l'Obreria. Per tant, enguany farem l'encontre per brindar pel patró i fer un ritual a la plaça de Llorenç Bisbal, davant el Bar Rita, a partir de les 17 hores de dia 19 de gener.